• Ochrana osobných údajov

          • Základné informácie

          • Prevádzkovateľ: Základná škola

            Adresa: Bukovina 305, 023 54 Turzovka

            IČO: 37812467

             

            pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), Vám ako dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle okrem svojich identifikačných a kontaktných údajov a kontaktných údajov zodpovednej osoby, sprístupňuje aj ďalšie potrebné informácie, ktoré sa nachádzajú v záložkách vľavo.

             

             

            Dohľad nad spracovaním osobných údajov v našej spoločnosti zabezpečuje firma EuroTRADING s.r.o.,

            a v súlade s § 44 zákona č. 18/20128 Z.z. a  článkom 37 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679,

            nám poskytuje zodpovednú osobu, ktorú môžete kontaktovať na adrese zo@eurotrading.sk.

            Viac informácií si môžete prečítať tu : www.eurotrading.sk/zo

             

             

    • Kontakty

      • Základná škola Turzovka
      • zsturzovka@gmail.com
      • vecerikova.gabika@centrum.sk
      • +421 0414352502
      • Bukovina 305 Turzovka 02354
  • Fotogaléria

    • Október v ŠKD - gaštankov zber sa začal
    • SadOVO – Ovocinárski experti
    • Európsky deň jazykov v našej škole
    • Kreatívna jeseň v ŠKD
    • Ukončenie školského roka 2018/19
    • Turzovka na kolesách -  9.ročník
    • Rozlúčka s ŠKD
    • Projekt SadOVO
    • Knižný freezing
    • Mladí výtvarníci
    • Škola v prírode
    • Výlet Bojnice